MERSİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016 Yılı Sürücü Sertifikaları Taban Fiyatları Belirlendi

2016 Yılı Sürücü Sertifikaları Taban Fiyatları Belirlendi

2016 Yılı Sürücü Sertifikaları Taban Fiyatları Belirlendi

Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursları Fiyat Belirleme Komisyonu 2016 yılı Sürücü Sertifikaları Taban Fiyatlarını belirledi. Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Mahmut Halal başkanlık etti.

Komisyonda; İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Akyol, Erdemli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Onaç, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Ömer ve Muhsin Yılmaz ile Mersin Sürücü Kursları Derneği adına Ahmet Yılmaz hazır bulundu.

Vali Yardımcısı Halal, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğüne bağlı Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kurslarının 05 Aralık 2015 tarih ve 29553 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan ilgili yönetmeliğin 43.maddesine göre teorik ve direksiyon eğitimi ders saati ücretlerinin belirleneceğini söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Koca da belirlenecek ders saati ücretlerinin kursun eğitim maliyeti ve kursiyerin girebileceği sınav ile sınavda kullanılacak araçların yakıt giderleri ve görevlendirilen usta öğreticinin sınav günündeki ücretinin dikkate alınarak tespit edileceğini hatırlattı

Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Sürücü Sertifikaları Taban Fiyat Belirleme Komisyonu yapılan toplantının sonucunda 2016 Yılı Sürücü Sertifikaları Taban Fiyatlarını kararlaştırarak imza altına aldı.     

 

30-12-201530-12-2015

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Dumlupınar Mah. GMK Bulvarı 33130 Yenişehir/MERSİN - 0324 329 14 81 / 84

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.