MERSİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

“7 Düvele 7 Dilde Demokrasi Kamu Spotu”

“7 Düvele 7 Dilde Demokrasi Kamu Spotu”

 

15 Temmuz Darbe Girişimi 7 Farklı Dilde Anlatıldı

 

Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan kamu spotu ile 15 Temmuz Darbe Girişimi 7 dilde anlatıldı ve 15 Temmuz ‘da yaşananlar dünya kamuoyu ile paylaşıldı.

 

15 Temmuz´daki darbe girişimini reddeden ve vatandaşlarımızın halkın egemenliğini korumak için sergilediği kahramanlıkları anlatan kamu spotu hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, kurum olarak yaptıkları bu çalışma ile özellikle yabancı kamuoyunu ve biraz da içimizdeki “Fransızları” bilgilendirmek istediklerini söyledi.

 

“7 Düvele 7 Dilde Demokrasi Kamu Spotu”

 

Koca, söz konusu sürecin dünya kamuoyunca tam olarak anlaşılamadığının bilincinde olduklarını ifade ederek, amaçlarının tüm dünyaya bizim insanımızın ağzından nesnel bir anlatımla gerçekleri anlatmak olduğunu kaydetti.

 

            Mensubu olmakla gurur duyduğumuz eğitim camiasının 15 Temmuz Darbe girişimi konusunda söyleyecek çok sözü olduğunu belirten Koca,  kamu spotu ile 7 farklı dilde 15 Temmuz Darbe süreci ve yaşananları kamuoyunun bilgisine sunduklarını ve hazırlanan kamu spotunun görsel medya ve kurumun elektronik ağ adresinde yayınlanacağını ifade etti.

 

 

 

 

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Dumlupınar Mah. GMK Bulvarı 33130 Yenişehir/MERSİN - 0324 329 14 81 / 84

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.